Velkommen Aktiviteter Safari steder Kombinert Strand og Safari Bestilling Kontakt Hjem
 
Bungalow
Resturant
Rudder Bar
Haifutwi dhow Bar
Stranden
Beliggenhet
Tips og Råd
Kultur, Natur og Miljø
Nyheter
Linker
Priser

 

Kasa betyr havskillpadde på kiwahili. Konseptet på Kasa er å ta vare på miljøet. Dette har vi også i tankene når det bygges veier, stier og bygninger. Vi bruker vind- og solenergi for å produsere strøm, planter trær og busker i et naturlig miljø, og lar strendene og lagunen være så uberørt som mulig.

Dans og musikk er en del av den afrikanske kultur som har spredt seg over hele verden. Her får du oppleve den originale musikken med sin pulserende rytme. Kasa arrangerer barbeque på stranden med musikkgrupper som både danser og spiller. De underholder også i ”Kanohuset” der gjestene kan delta i livlig dans i tropenatten.

Kunstutstillinger fra kjente og ukjente kunstnere holdes på Kasa og du vil kanskje møte malere, grafikere og skulptører som hyppig besøker stedet. Her vil du også finne kunst både utendørs og innendørs. Hele stedet har et rustikt afrikansk- og maritimt miljø som passer til stedet og landskapet.
Tilbake                                                                                                                                                                                      Neste